085-4010858

Uw salarisadministratie uitbesteden?

De salarisadministratie uitbesteden bij HetSalarisKantoor.nl is een garantie op een correcte verwerking van de salarissen van uw medewerkers. Uw medewerkers zijn immers de drijvende kracht van uw organisatie.   Bij ons bent u aan het juiste adres voor het voeren van een eenvoudige, overzichtelijke personeels- en salarisadministratie. Wij zijn van mening dat een papieren salarisstrook duur en overbodig is in het digitale tijdperk. Voor een vast tarief van 10 euro per salarisstrook kunt u met de portal van HetSalarisKantoor.nl zorgdragen voor uw volledige personeels- en salarisadministratie. Overzichtelijk, 100% veilig en altijd volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht en sociale verzekeringen!

De salarisadministratie wordt voor u geregeld

Zoals u aan de rechterkant kunt lezen hebben wij heldere voorwaarden. Wij merken dat veel con-collega’s geen duidelijke tariefafspraken hanteren. Vooral bij de middel en grotere accountantskantoren van Nederland betaalt u snel een premium prijs, terwijl de dienstverlening in essentie hetzelfde is. Bovendien werken wij niet met langdurige contracten, aangezien wij van mening zijn dat je ontevreden klanten niet aan een contract moet houden. Laat u zich positief verrassen door HetSalarisKantoor.nl!

Kortom, HetSalarisKantoor.nl verzorgt met liefde de salarisstroken van uw organisatie. Correct, snel en betaalbaar. Maar niet alleen dat. Wij nemen vrijwel al het werk uit handen. U hoeft enkel uw gegevens aan te leveren, voor de rest zorgen wij!

Is uw interesse gewekt en heeft u nog vragen, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Kosten salarisadministratie uitbesteden

U betaalt per salarisstrook het vaste voordelige tarief van € 10. Voor dit bedrag ontvangt u salarisstroken, betaaloverzichten,  overzicht loonaangiften (incl. indienen loonaangiften), journaalposten, betalingsbestand, jaaropgaven, pensioenaanleveringen. Bovendien ontvangt u geen voorschotnota en mag u achteraf betalen.

Uw voordelen

Kortom, neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze diensten en services. Indien gewenst kunnen wij direct aan de slag om uw loonadministratie op te starten.

Wat levert HetSalarisKantoor.nl voor het vaste tarief van € 10,-

  • Salarisstroken
  • Journaalposten
  • Betaaloverzichten
  • Overzicht loonaangiften (incl. indienen loonaangiften)
  • Betalingsbestand
  • Jaaropgaven
  • Pensioenaanleveringen
  • Geen voorschotnota, betaal achteraf

 

» Offerte aanvragen