085-4010858

Loonadministratie uitbesteden

De werkwijze van HetSalarisKantoor.nl is eenvoudig en duidelijk; u levert de mutaties aan op de manier die het beste bij u past en u ontvangt binnen 24 uur de volledig verwerkte loonadministratie retour. Het verzorgen van de loonadministratie wordt door ondernemers vaak gezien als ongewenste administatieve rompslomp die u en uw bedrijf tijd kost. De loonadministratie uitbesteden is een perfecte manier om tijd te winnen die u aan andere zaken kan besteden. Hierbij blijft het personeel op uw eigen loonlijst en nemen wij de volledige loonadministratie op ons. Op uw verzoek kunnen wij de loonadministratie verzorgen van uw onderneming(en).

Per periode zullen wij een aantal salarisdocumenten via onze portal beschikbaar stellen. Denk hierbij aan de salarisstroken, journaalposten en de betaal overzichten. Op verzoek kunnen wij ook andere salaris- en HR rapportages beschikbaar stellen die betrekking hebben op de loonadministratie. Via onze website kunt u alvast handige salarisdocumenten raadplegen om een begin te maken met het inrichten van de personeel- en loonadministratie. Uiteraard verzorgt HetSalarisKantoor.nl ook de digitale loonaangifte per periode, waarin wij alle verzuimboetes (voor het niet tijdig indienen van de loonaangiften) voor onze rekening zullen nemen.

Uw voordelen

Kortom, neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze diensten en services. Indien gewenst kunnen wij direct aan de slag om uw loonadministratie op te starten.

 

Wat levert HetSalarisKantoor.nl voor het vaste tarief van € 10,- per salarisstrook

  • Salarisstroken
  • Journaalposten
  • Betaaloverzichten
  • Overzicht loonaangiften (incl. indienen loonaangiften)
  • Jaaropgaven
  • Pensioenaanleveringen
  • Geen voorschotnota, betaal achteraf