Aanvullende dienstverlening

De core business van HetSalarisKantoor.nl is uiteraard de reguliere salarisverwerking voor onze MKB klanten. Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten aan.  Hieronder een beknopte toelichting over onze aanvullende diensten:

Bij de big-4 kantoren liggen de tarieven rond de € 1.000 voor een 30% regeling aanvraag. Zonde van het geld vinden wij! Informeer voor de mogelijkheden en laat uw verrassen door onze reële tarieven. Ook voor internationale payroll draaien wij onze hand niet om. Op dit moment kunnen wij voor circa 180 landen de salarisadministratie coördineren. Dit dankzij onze partners in het buitenland.
Verder controleren wij met de premiescan uw premiebetalingen. Dit gebeurt op basis van no cure, no pay. Als we niets voor u vinden, betaalt u ook niets. Simpel, maar dan weet u wel dat u geen cent teveel heeft betaald. Baat het niet, schaadt het niet zeggen we immers.

Ook een heet hangijzer tegenwoordig is de inlenersbeloning. Wat is de inlenersbeloning? De inlenersbeloning is wettelijk vastgesteld om het verschil in beloning tussen uitzendkrachten en vaste medewerkers tegen te gaan. Wij hebben veel ervaring met de ABU en NBBU cao. Dit zetten we graag in voor onze klanten.

Tot slot, heeft u de werkkostenregeling al gecontroleerd? Heeft u er vertrouwen in dat de eerste loonaangifte van het nieuwe kalenderjaar juist zal zijn? Nu is het moment voor een controle!

Wilt u kennismaken met onze diensten en services of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aanvullende dienstverlening bij HetSalarisKantoor.nl

  • Aanvraag 30% regelingen
  • Internationale payroll
  • Premiescan salarisadministratie
  • Controle flexkrachten op de inlenersbeloning
  • Werkkostenregeling
  • Ontwikkeling van arbeidsvoorwaardenbeleid
Terug naar boven