Zakelijk MKB

Maakt u gebruik van een accountant of de boekhouder om de salarisadministratie van uw vaste personeel te verzorgen? Dan is dit vaak veel duurder dan wanneer de salarisadministratie zakelijk verzorgd wordt door HetSalarisKantoor.nl. Daarbij is de loonadministratie een vak apart, het vak waar HetSalarisKantoor.nl gespecialiseerd in is. Wij zijn op de hoogte van de ingewikkelde regels rond om wetgeving, cao’s en de eisen van de Belastingdienst.

 

Wat doen wij als wij de salarisadministratie zakelijk voor u verzorgen?

Uw secretaresse, marketing manager of het hoofd IT, voor iedereen dient u een loonadministratie te bij te houden. Dit betekent maandelijks een loonstrook en aan het eind van het jaar de jaaropgave.

Wanneer u kiest om dit uit te besteden bij HetSalarisKantoor.nl regelen wij voor u:

Per salarisstrook rekenen wij een vast tarief. Dit tarief wordt vooraf besproken. Kosten achteraf heeft u dus niet. De prijs is onder meer afhankelijk van het aantal medewerkers dat u bij ons onder wilt brengen. De kosten per loonstrook worden uiteindelijk lager bij meer loonstroken.

Welke voordelen heeft u wanneer u kiest voor salarisadministratie zakelijk bij HetSalarisKantoor.nl?

Wanneer wij bij HetSalarisKantoor.nl uw salarisadministratie zakelijk verzorgen, houdt u een stuk meer tijd over.

Uw personeelszaken heeft u altijd inzichtelijke en u hoeft niet meer te denken aan:

Voor uw vaste personeel de salarisadministratie zakelijk verzorgen?

Bent u op zoek naar een salarisadministratiekantoor waar u uw maandelijkse salarisadministratie kunt uitbesteden? Dan bent u aan het goede adres bij HetSalarisKantoor.nl.

Terug naar boven