Horeca ondernemingen besteden de loonadministratie uit bij HetSalarisKantoor.nl

Bent u benieuwd naar onze service? U kunt geheel vrijblijvend een proefmaand aanvragen om uw salarisadministratie horeca uit te besteden.

Het uitbesteden van uw loonadministratie is zeer gemakkelijk. Het enige wat uw accountant nodig heeft is een loon journaalpost voor het jaarwerk. Daar zorgen wij voor. Vraag maar eens aan uw accountant wat u nu betaalt voor de loonadministratie en vergelijk dit met onze tarieven.

Kosten Salarisadministratie horeca

De prijs per salarisstrook bedraagt € 25,- per loonstrook voor een salarisadministratie met 1 medewerker. Vanaf 20 medewerkers kunnen wij een tarief aanbieden van € 15,- per salarisstrook.

In onze dienstverlening is inbegrepen:

Methode van Het SalarisKantoor

Dankzij onze jarenlange ervaring met horecabedrijven hebben wij een methode weten te ontwikkelen waarbij u op een eenvoudige manier en voor een zeer concurrerende prijs de loonadministratie kunt laten verzorgen. Momenteel laten ruim 800 bedrijven de loonadministratie door HetSalarisKantoor.nl verzorgen. Er bestaan wel andere loonadministratiebedrijven, maar het aanleveren van de gewenste gegevens is vaak veel te ingewikkeld. Wij brengen geen extra kosten in rekening  voor salarismutaties of het aanmelden van nieuwe medewerkers, in tegenstelling tot andere salarisverwerkers.

Bent u op zoek naar een salarisadministratiekantoor waar u uw maandelijkse salarisadministratie kunt uitbesteden? Dan bent u aan het goede adres bij HetSalarisKantoor.nl.

Terug naar boven