4 voordelen van het uitbesteden van je salarisverwerking

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de juiste salarisverwerking van het personeel. Toch is het prettig als dit zo min mogelijk tijd in beslag neemt en dus zo efficiënt mogelijk verloopt. Dit proces is makkelijk te vereenvoudigen. Hieronder bespreken we de voordelen van het uitbesteden van de salarisverwerking.

Voordeel 1: Focus op core business

Bespaar zeeën van tijd en richt je op de kerntaken van het bedrijf. Maak je gebruik van onze diensten, reken dan op slechts een aantal uur per jaar aan administratief werk. De rest nemen wij voor je uit handen. Dan kun jij je tijd besteden aan de core business. Zo doen we beide het werk waar het beste in zijn.

Voordeel 2: Niet langer afhankelijk van personeel

Je hoeft intern geen gespecialiseerd personeel aan te nemen voor de verwerking van het salaris. Bovendien hoeft er maar iemand even of langdurig afwezig te zijn, bijvoorbeeld bij vakantie of ziekte en het interne proces loopt al gauw vertraging op. Dit werk is zeer foutgevoelig, waardoor taken tijdelijk overnemen geen optimale keuze is.

Voordeel 3: Geen zorgen en onzekerheden meer over salarisverwerking

De wet- en regelgeving verandert voortdurend. Als de salarisverwerking verkeerd wordt uitgevoerd, riskeer je de kans op een boete waarbij de kosten hoog kunnen oplopen. Wil je niet meer uren tijd besteden aan het uitpluizen hiervan? HetSalarisKantoor werkt met vakkundige mensen die continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent wetswijzigingen en salarisverwerking. Heb je nog vragen naar aanleiding van onze diensten? Wij bieden de service van een vaste accountmanager en gratis helpdesk voor al jouw vragen.

Voordeel 4: Optimaal benutten van subsidies en kortingsregelingen

Dit is altijd een leuke extra. HetSalarisKantoor berekent alle loonheffingen op basis van jarenlange expertise en het volgen van de laatste wet- en regelgeving. Zo weten wij meteen of jij als werkgever recht heeft op bepaalde subsidies, of als je gebruik kunt maken van een kortingsregeling. Voor het uitbesteden van de salarisverwerking ben je maandelijks een vast bedrag per salarisstrook kwijt, maar de besparingen en voordelen die eruit voortkomen wegen er zeker tegenop. Op de lange termijn biedt dit veel voordelen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte bij ons aan

Terug naar boven